Village Océlandes, vakantiepark aan de Atlantische kust

Direct huren?

Woningen Studio's

Tussen de Pyreneeen en Bordeaux, direct achter de prachtige Atlantische kust en verstopt in de naaldbossen in het pittoreske plaatsje Saint Julien en Born, ligt vakantiepark Village Océlandes.

Het park heeft mogelijkheden voor jong en oud; rustig met je drankje op het terras zitten in het zonnetje, spetteren in het zwembad, meedoen met de kids-activiteiten, een balletje slaan op de tennisbaan? Het kan allemaal!

Bij aankomst wordt u ontvangen bij de receptie door de Nederlandstalige beheerders en zij staan uw hele vakantie voor u klaar.

In de huizen en studio's beschikt u over WIFI en een groot aanbod TV-kanalen (waaronder een aantal Nederlandse).

Op het park zijn, behalve zwembad met apart kinderbadje en ligweide en een tennisbaan, ook nog een jeu-de-boules baan, een multi-sportveld, tafeltennistafels en speeltoestellen voor de kleintjes. In de zomermaanden is er een animatie team voor de kleine maar ook de grote kinderen.

In de omgeving van het park vindt u prachtige bossen en stranden waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen, golfen, surfen en zwemmen. Een ideale bestemming voor alle leeftijden.

En voor wie eens wat verder weg wil zijn er ook genoeg mooie steden en dorpjes te vinden en ook activiteiten zijn er genoeg, zoals kanoën, paardrijden en karten.

Meertalige receptie
Gratis WIFI
Gratis parkeren in de buurt van de woning
Zwembad met zonneterras, kinderbad en ligweide
Multifunctioneel sportveld
Tafeltennistafels
Jeu de boules baan
Tennisbaan (tegen betaling)
Animatie voor de jeugd (zomer)
Elektrische BBQ (te huur)
Huisdieren toegestaan

Parkadres

210 Route du Tailleur
40170 Saint Julien en Born
Frankrijk

Gratis Wifi
Gratis parkeren
Meertalig
Animatie team
Zwembad
error: Content is protected !!